Soul Inspiration

Publicerad 2011-09-30 21:01:30 i Shopping

I dag så hängde jag och Gelix på Soul- Uddevalla för att kolla in de senaste veckornas nyheter. Tack Daniella för super service- som alltid!:)

















Gelix fick agera modell idag:) Prova två snygga västar. Den sista utav de blev vi verkligen kära i. Den var dessutom i äkta päls och det ser du verkligen. Mössan och halsduken tycker jag absolut att hon ska investera i då hon har en tendens att rammla av bussar o grejer. Denna gosiga hjälm gör att hon landar mjukare :)

Nybadad Lilleman

Publicerad 2011-09-30 11:09:00 i Allmänt





Theo alias Lilleman luktade väldigt mycket hund upptäckte jag när jag kom till Uddevalla igår så det fick vi göra något åt idag. Lilleman tycker inte att det e världens roligaste sak att bada men tuggbenet efteråt var desto mer uppskattat:) Nu ska jag åka ner till stan på lunch med mina kära paranteser men först e det hårblås som gäller på Lilleman så han kan åka med!

Dagens outfit

Publicerad 2011-09-30 10:46:18 i Dagens outfit

Nu är jag hemma över dagen i Uddevalla men åker redan framåt eftermiddagen till Oslo igen. Så dagens klädsel är kombinerat: kaffe på stan- lite ärenden samt sitta i bil i ett par timmar. Bekvämt och chill men ändå så man kan visa sig ute för allmänheten:)








t-shirt: Monki
flanellskjorta: Monki
Jeans: Cheap Monday
Sjal: Pieces

Min fina lilla röda bil

Publicerad 2011-09-30 09:22:29 i Allmänt

Nu har jag haft min bil i lite mer än en månad! Åååå jag är så glad över den. Toyota Yaris är märket och jag köpte den helt ny. Går som ett skott och är perfekt nu när jag kör så mycket mellan Norge- Sverige. Dessutom är det en miljöbil och den är liten och bra att köra men ändå stabil. En sjukt bra tjejbil helt enkelt.




Godmorgon med Kelly Clarkson

Publicerad 2011-09-30 08:48:00 i Musik

Min hund Theo tyckte inte alls vi skulle ta sovmorgon här i Uddevalla. Varför sova när du kan gå ut på morgonpromenad och leka med bollen hela tiden? I don´t blame him!

Har nyss ätit frukost och nu lyssnar jag på musik och gör mig iordning. När jag var yngre så var jag helt galen i Kelly Clarkson. Galenskapen har väll minskat lite men tycker fortfarande om hennes röst och hon har ofta bra låtar, så lite Kelly Clarkson blir det denna morgon:)


"Tack så jävla mycket för att den här skit dagen snart är över"

Publicerad 2011-09-29 23:25:59 i Hälsa



Enligt "the secret" ska man vara tacksam för allt man äger och har. Både det man kan ta på och inte. Som ni vet så lever jag efter "the secret" och tror att man attraherar saker, händelser och männsikor till sig. Denna veckan har det vart mycket med allt runt omkring och känner att jag inte fått tid för mig själv och mina tankar. Idag har verkligen vart en piss dag. Kan inte gå in på några detaljer för det är för privat och dessutom vill jag inte hänga ut några personer. Men vilket fall som helst så har jag  definitivt haft negativ dragningskarft idag. Ska försöka att vända den imorgon:) Men idag så tar jag efter Mia Tönrblom: "Tack så jävla mycket för att den här skit dagen snart är över"

Lax i stora lass

Publicerad 2011-09-29 22:53:11 i Allmänt

Sicken kvällsmat som vänta på en när man kommer fram till Uddevalla. Lax med färskost kräm på värsta salladsbädden, och det bästa av allt- massa oliver! Kändes som det behövdes idag. Har vart en dag i uppförsbacke. Det blir inte alltid som man tänkt sig så att säga. Men nu är jag i Uddevalla och stannar här tills imorgon... Nu ska jag ta en kvällstur med Theo o sedan gosa med honom. Han skällde inte när jag kom hem- han glädjeskrek. Gosunge!





Dagens outfit

Publicerad 2011-09-29 22:37:01 i Dagens outfit

I dag har jag haft en ny silvrig stickad tröja på mig. Har köpt den i stor storlek så har den oversize. Brukar göra den ganska ofta faktiskt... Lackiga tights funkar typ till allt, men absolut snyggast till stickat:)








Tröja: Lindex
Tights: Pieces
Sjal: Piecex
Stövlar: Novita

Herrkänga

Publicerad 2011-09-29 15:03:00 i Shopping

Har ju en förkärlek till killar med kängor. Det bara är så och dessa är ju hur snygga som helst.





Vagabond, Scorett

Beyoncé- Best Thing I Never Had

Publicerad 2011-09-28 19:38:00 i Musik

Dags att laga mat och för tillfället spelar jag sönder denna låten. Helt underbar! Beyonce är en av de vackraste kvinnorna jag vet och hon är om möjligt ännu vackrare i verkliga livet upptäckte jag under en konsert för ett par år sedan. Men snart stryper jag musiken för middagen börjar bli klar: Falukorv med broccoli står på menyn.  


Yr av LCHF kost?

Publicerad 2011-09-28 19:31:42 i Hälsa

I ett par dagar nu så har jag känt mig så yr och förvirrad. Nästan samma känsla som när man börjar bli full. Jag äter ju ganska strikt efter LCHF- det vill säga har uteslutit nästan alla "rena" kolhydrater ifrån min kost. Jag googlade detta på nätet och det visa sig att man kan faktiskt uppleva detta. Speciellt vid hård fysisk ansträngning och i början av kosten. Jag har ju ätit efter LCHF ett tag- en och en halv månad kanske men de sista veckorna har jag börjat träna intensivare så antar att det är därför. Så tror kanske jag får justera lite på kosten. Inte kul att gå runt o känna sig smålullig hela tiden. Ha ha ha.

Ordning o reda, pengar på fredag

Publicerad 2011-09-28 19:26:57 i Allmänt

Stort barn har jag hängt om idag på Lindex Manglerud- Oslo. Stor kille blev helt klar och nästan även Stor tjej. Lite kvar att vika i hyllorna bara. Slänger upp lite bilder på Stor kille!






Dagens outfit

Publicerad 2011-09-28 19:18:38 i Dagens outfit

Jag tycker om mina nya jeansväst så den har redan blivit flitigt brukt:) Idag matcha jag med ribbstickat linne under cardiganen. Jag tycker det är super fint med ribbstickat men min bonus mor Åsa tycker att det ser ut som ett herrlinne. Smaken är som baken så att säga: Olika!







Cardigan: Lindex
Väst: H&M
Byxa: Lindex
Skor: Vagabond

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela