Ris Iphone

Publicerad 2011-10-31 20:59:21 i Allmänt

Tänkte att för er som undrar hur det går med min vackra vita norska Iphone så är situationen ganska skeptisk. Den har som sagt bott i en påse med ris ganska många timmar nu men utan framgång. Nyss kom jag på den briljanta idéen att sätta i laddaren så att den skulle få "hjälp" att starta. Du vet som när man kopplar startkablar till en bil. Hmmm. Det va då jag upptäckte att det dära med ris kanske inte var så bra ändå. Det gick nämligen inte ens att sätta i laddaren för där hade ju en massa riskorn smygit sig in. Efter en del pillande så fick jag ju bort riskornen och jag kunde sätta i laddaren. Dock utan resultat. Norska vita Iphonen är död, verkligen stendöd.

Det blev en angenäm vänskap- synd att den skulle vara så kort bara.

Hunter stövlar

Publicerad 2011-10-31 20:51:13 i Shopping

Som den svorska tjej som jag nu är så går jag och trånar efter ett par Hunter stövlar. Jag vill ha den klassiska matta modellen. Varför ska de hålla på och spexa till det med högglans och färg och grejer? Nej jag tycker den klassiska Hunter stöveln är snyggast så kan man ha en gosig socka i istället som kanske är lite mer spexig...

OFLYT.NU

Publicerad 2011-10-31 20:01:57 i Allmänt

Har haft en jävla skitdag helt enkelt.  På jobbet var det ett skämt. Det blev så många scenarion av oflyt så jag bara väntade på att brandalarmet skulle utlösas och spruta vatten eller nått. Ja ni fattar. Nu har jag så jäkla ont i huvudet så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Lilleman är gnällig också för han känner att jag är sur. Ingen norsk mobil har jag heller och tvättar gör jag...
MEN DAGENS VÄRSTA ÄR FASEN ATT RIHANNA ÄR SJUK OCH HAR STÄLLT IN SIN KONSERT I MALMÖ OCH DET ÄR OSÄKERT OM HON KAN GENOMFÖRA KONSERTEN I GLOBEN PÅ ONSDAG. DÖDA MIG TACK...

Min Iphone tog sig ett dopp i toaletten

Publicerad 2011-10-30 14:09:51 i Allmänt


I går gjorde jag en sån dära filmgrej. Jag hade min iphone i fickan på magen i min shortsdress. Var på toaletten på Justisen. Hade uträttat mina behov och spolat- tack gode gud för det! Jag böjer man fram en aning för att dra upp strumpbyxorna ordentligt och då PLUUUP. Tar sig Iphonen ett dopp i toaletten. Snabba reflexer som jag har fångar jag upp den illa kvickt... Först fungera den en stund... men sedan dog den såklart. Har lagt den i en påse med ris för det skulle man tydligen göra- men tror ju att skadan redan är skedd. Hur är det möjligt liksom?

Oslo Lördag

Publicerad 2011-10-30 13:43:33 i Allmänt

I går hade vi en välldans trevlig kväll här i Oslo. Styrde lite tjejförfest och sedan drog vi ut för att möta upp mer folk på Justisen på Youngstorget. Innan dess hann vi också med en snabbis på Café Sör. Det va otroligt mycket folk ute igår. Så det var lite "packande sillar" varning så fort man ville förflytta sig någonstans.

Inga större skandaler inträffade heller... förutom en halv uthälld cider i knät på Julianes dejt, borttappad sjal, borttappad Janne och väldigt vattenskadad iphone efter ett dopp i toaletten. Som det kan gå när man dricker lite vin på en lördag...




Jag & Janne



Snygg Janne



Vin och en fullt fungerande iphone



Jag, Janne & Emmi




Kanin Mat



Janne, Becca & Jag



Janne har nya byxor ifrån Cheap Monday- fina!



Lilleman var med såklart- puss Emmi!

Hängsle Shorts!

Publicerad 2011-10-30 13:14:57 i Dagens outfit


I går hade jag min nya shorts dress på mig. Är ju inte något plagg som är direkt smickrande för ens former... men tyckte jag va ganska cool ändå;)









Shorts dress: Monki
T-shirt: Berscha
Strumpbyxa: Lindex
Skor: Vagabond

Förfest!

Publicerad 2011-10-29 23:12:49 i Allmänt

Nu dricker vi lite vin här och laddar för en super kväll. Ska möta upp mer folk om en stund. Fan va nice det e att vara ledig:)

Akers brygge häng

Publicerad 2011-10-29 12:49:22 i Allmänt

Jag, Janne och Lilleman hänger på Akersbrygge. Underbart att inleda lördagen såhär:) solen skiner, gatumusikanterna spelar och vi ska fika! Nice.

Till dej från mej

Publicerad 2011-10-28 19:30:59 i Allmänt


Janne har fyllt år och det ska vi fira denna helgen. Eller framför allt imorgon för en fågel viskade i mitt öra att en viss dam är ganska bakfull idag. Passar mig perfekt med en slapp fredags kväll... Kan ju inte påstå att jag är på topp efter denna arbetsveckan:) Men i vilket fall som helst så har jag tänkt att jag och janne ska gå på Veronica Maggio när hon har konsert i Oslo den 24 November. Som den virrepanna jag är så glömde jag ju skriva ut biljetten när jag var på jobbet och hemma har jag ingen skrivare så gjorde ett hemmagjort födelsedagskort slash konsertbiljett i mitt block- man tager vad man haver! Nu hoppas jag bara att hon inte har för mycket i skolan just då... Hon befinner sig till vardags i Jönköping och alldeles för långt bort ifrån mig... Så hoppas hoppas! Snart kan jag fråga henne för tror hon är på intåg närsom!

 



Janne, Jan Banan

Publicerad 2011-10-28 19:19:25 i Allmänt

åååå jag fullkommligt studsat fram idag på jobbet. Trotts en del oflyt och svettig tröja.:) Anledningen till detta är att en av mina bästa väninnor kommer på besök över helgen. Ändå tills på måndag till och med ska Janne stanna hos mig här i Oslo. Sambo Tessan är hemma och hälsar på familjen i Älmehult så jag och Janne har lilla lyan för oss själva. Ska bli så kul att hon kommer. :)

Liten story hur en vanlig morgon såg ut här i Oslo när Janne var min sambo (ca1,5 år sedan)

Efter att jag vart ute på en morgontur med Lilleman är det dags för morgonens nästa måste. Försöka väcka Janne, för att få med henne på morgonspinning på Sats. Inte så enkelt som det låter... Knackar på hennes dörr och:

-Janne? Är du vaken? Kaffet är klart nu.
* hmmmm...aaaa...

Vit lögn, har inte alls satt på kaffet men gör det nu och väntar cirka fem minuter.
- Janne, kaffet är verkligen klart nu!
* hmmm jaaa jag kommer...

Efter ytterligare fem minuter:
- Janne nu går jag om fem minuter! Ska du med eller?
* hmmm jaaaa...

När det är dags att gå:
- Janne va fan nu går jag!

Janne flyger upp ur sängen, slänger på sig träningskläderna, sveper en halv kopp kaffe och säger till mig:
* Men jag kommer ju, du behöver ju inte vara så himla sur heeela tiden!

Ha ha ha ha. 
Så gick vi och träna!
"the end"

Om du söker på "Janne" på facebook så kommer inte denna flicka fram. Tro mig jag har försökt... Där heter hon Caroline Jansson, förstår inte varför?! Alla vet ju att hon är Janne;)



Janne



Jag och Janne



Spontan kort! Ha ha ha



Janne och jag på Gran Canaria



 

Dagens outfit

Publicerad 2011-10-28 18:41:11 i Dagens outfit


Idag har jag haft på mig min gladtröja igen:) Men denna gången slängde jag på mig min läderväst över. Till det röda lite shiny jeans och vagabond skor. Åkte dock snabbt av när jag kom hem. Vart helt söndrig svettig efter jobbet och det är inte så bra att duscha med kläder.





Rollneck: Lindex
Väst: H&M trend
Byxa: Lindex
Skor: Vagabond

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela